RELAX Ingatlanpiac
GYORSKERES
Nyilvntartsi szm:
r: MFt - MFt
Laktr: m2 - m2
Telepls:
Tpus:
Ingatlan elads
Ingatlan brbeads

Rszletes keres

Hírlevél

feliratkozás
leiratkozás

Honlap ajánló

Ajánlja honlapunkat
barátainak, ismerőseinek

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe: Címzett neve: Címzett e-mail címe:

CikkekIngatlanpiaci helyzet Szegeden – ahogy mi ltjuk...

I. rsz

Hdi kos – okleveles ingatlankzvett

„A mai helyzet tbb mindenben eltr a korbbitl. A kzel mltban nem volt ilyen jelensg haznkban. A vlsg sok mindent megvltoztatott az emberekben, sok mindenre megtantotta ket. Ingatlanok tekintetben hatalmas tlknlat s jval kisebb kereslet tapasztalhat. Aki keres az tall, tud vlogatni, van ideje. Br a legjobb r/rtk arnyban tallhat ingatlanokat gyorsan elkapkodjk.”

Azt mondjk, azt lehet eladni, amire van kereslet. Igaz ez az ingatlanokra is?

„Elbb vagy utbb minden ingatlan megtallja az j tulajdonost. Jelen tlknlat mellett azokat az ingatlanokat lehet rtkesteni, amik piaci rban vannak. A tl razott ingatlanra mg egy telefon hvs sem rkezik. Ahhoz, hogy el tudjunk adni egy ingatlant el kell vgezni a megfelel minsgi munkt. Nagyon fontosnak tartom az ignyes fotkat, a fontos informcikat tartalmaz lerst, a beosztst bemutat alaprajzot is, de a legfontosabb a piackpes r meghatrozsa! Ha mindez megvan, akkor, a megfelel frumokon kell hirdetni, tovbb a kollgim s a sajt meglv keres gyfelek tudomsra hozni. Ha jl be van razva egy ingatlan, az rvid idn bell el is fog kelni!”

Mennyire befolysolja az ingatlanpiacot a gazdasgi vlsg? Mik a hatsai?

„Rendkvl nagy a knlat, de ehhez kpest jval alacsonyabb a fizetkpes, vsrolni szndkoz szemly. A vlsg felerstette a szlssgeket. Az az elad, aki meg van szorulva, pl.: hitel miatt, minl gyorsabban, r alatt, megakar szabadulni az ingatlantl, mg az a vsrl, aki kszpnzzel tud fizetni, az szmra mg nagyobb mrtk alku lehetsg nylt most meg. Sok embernek nem ll rendelkezsre a teljes vtel r, e mell hitelt szeretne felvenni. Jval nehezebb manapsg hitelhez jutni mint korbban. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy csak az kap hitelt akinek nincs is r szksge.”

Mi a „slger” most nyron?

„Jg tripla whiskyvel... :-) mondom n viccesen. De az az igazsg, hogy most az gyfeleink fleg kis laksokat keresnek. Nlam leginkbb 2-3 szobs panel s az egyedi ftses tgla laksok a npszerek, fleg belvrosiakat, vagy ahhoz kzelieket keresnek a vevim. Fontos szmukra az, hogy j infrastruktrval rendelkezzen a krnyk, a laks 1-3. emeleti legyen, valamint csndes utcban helyezkedjen el, vagy teljesen feljtand legyen, amit aztn a sajt ignyeik szerint feljthatnak, esetleg teljesen feljtott („bele szerets”) ingatlant keresnek..”A nyugalom kulcsa...

RELAX Ingatlanpiac

6724. Szeged, Kossuth Lajos sugrt 72/B.

Tel.: 06-62/312-712 Fax: +36-62/312-747


www.ingatlanszoftver.hu Megold�sok Ingatlank�zvet�t�knek