RELAX Ingatlanpiac
GYORSKERESŐ
Nyilvántartási szám:
Ár: MFt - MFt
Laktér: m2 - m2
Település:
Típus:
Ingatlan eladás
Ingatlan bérbeadás

Részletes kereső

Hírlevél

feliratkozás
leiratkozás

Honlap ajánló

Ajánlja honlapunkat
barátainak, ismerőseinek

Az Ön neve: Az Ön e-mail címe: Címzett neve: Címzett e-mail címe:

Bemutatkozás

Ha ingatlant keres vagy kínál, akkor nálunk a legjobb helyen jár!


Az ingatlan érték, az otthon megfizethetetlen.Megfelelő szakképesítéssel rendelkező ingatlanközvetítő kollégáink az Ön igényeihez rugalmasan alkalmazkodva kiszolgálják, bárhol Szegeden és agglomerációjában.

Ingatlanközvetítés magas fokon a Relax Ingatlanpiacnál!CÉLUNK:
Célunk, hogy Önt ingatlan tranzakciói során megbízhatóan, szakszerűen és minden részletre kiterjedően segítsük és kiszolgáljuk. Ha irodánkat választja, megtapasztalhat egy igazán új szemléletet az ingatlanértékesítésben.KARRIER:
Ha érdekli a kihívás, elismerésre vágyik, jelentkezzen értékesítési munkatársnak a Relax Ingatlanpiachoz! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk kiszolgálásához keresünk vállalkozó szellemű partnerértékesítőket, rendszeres szakmai továbbképzéssel, jó kereseti lehetőséggel. Építse karrierjét cégünknél, ahol minden adott ahhoz, hogy Ön sikeres ingatlanértékesítő legyen és eredményes csapatunkhoz tartozhasson!OKTATÁS:

Irodai képzés:

Irodánkba jelentkező új Értékesítőinket egy 5 napos képzésben részesítjük, mely idő alatt elsajátíthatják irodánk működési filozófiáját, valamint megismerkedhetnek az ingatlanos szakma alapjaival. A képzés díjtalan, helye Szegeden, a Deák Ferenc u. 28-30. szám irodánkban.

Mentori program:

Az 5 napos képzés után két Mentor segíti az új Értékesítőket eligazodni az ingatlanos szakmában mindaddig, amíg erre igényük van.

O.K.J. képzés:

Képzésünket speciális, eddig nem használt, rendhagyó formában bonyolítjuk le! Hallgatóink az elméleti képzés mellett, gyakorlati képzésben is részesülnek. A gyakorlati képzésbe bevont ingatlanok oktatási idő alatti értékesítéséből Tanulóink jutalék alapú ösztöndíjat kapnak. (szerencsés esetben ezen jutalék akár meg is haladhatja a képzés összegét!) Sikeres vizsga esetén irodánk munkát biztosít Hallgatóinak! Az Együttműködési szerződés megkötése után, Hallgatóink megkapják további értékesítésre a képzés ideje alatt behozott ingatlanokat, valamint részt vehetnek Mentori programunkban.


A nyugalom kulcsa...


RELAX Ingatlanpiac

6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 72/B.

Tel.: 06-62/312-712 Fax: +36-62/312-747


REMÉLJÜK, HAMAROSAN ÖNT IS ELÉGEDETT

ÜGYFELEINK KÖZÖTT ÜDVÖZÖLHETJÜK!
www.ingatlanszoftver.hu Megold�sok Ingatlank�zvet�t�knek