Részletes
Szeged ingatlanok
ÁRCSÖKKENÉS!
Szeged
Alapterület: 1462 m2
165.000.000 Ft
Pap Krisztina
Mobil: +36 30 758 77 84
További képek
Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok Szeged ingatlanok
Részletes információk
Nyilvántartási
szám:
1696
Település:
Csongrád megye - Szeged (Móraváros), Bajai út
Alapterület:
1462 m2
Ár:
165.000.000 Ft
Kategória:
Ingatlan eladás
Ingatlan típusa:
Ipari terület
Építés időpontja:
Használt
Telek mérete:
4230 m2
Épület szintjei:
4 szintes
Tetőtéri:
nem
Lift van:
nincs
Fűtés:
Egyedi kazán
Komfort:
Összkomfort
Parkolás:
Benne van az árban
Tömegközlekedés:
Térkép:
Megjegyzés:
Szeged nyugati részén az 55 számú főút Bajai út belterületi szakaszán lévő jól ismert ipari parkban kínálom eladásra ezt a vegyes besorolású egy Hrsz.-on lévő épületegységet.

Az ingatlan jelenlegi állapotában bemutatóteremként, bérbeadással (akár a jelenlegi bérlőkkel), albérleteztetéssel, és különböző oktatási tanfolyamok tartásával funkcionál, de
további HASZNOSÍTÁS céljából alkalmas lehet
raktározásra, Irodaháznak (jelenlegi kialakításában már alkalmas), különböző orvosi praxisoknak egy helyen, rendezvényháznak, illetve egyéb profilváltással is kiváló lehetőség lehet.

A közel 1000 m2-es hasznos területű ingatlan 4230 m2-es területen helyezkedik el, mely egy 4 szintes ún. főépületből, ennek toldaléképületéből és egy egyszintes melléképületből áll. Tartozik még hozzá teniszpálya valamint fedett úszómedence is.
Az épületek teljes felújítása megtörtént 2008-ban, azóta pedig folyamatosan karbantartottak.
A terület és az ingatlan közművesítettsége is teljes, külön mérőórákkal.

A terület minden oldalról körbekerített, saját parkolóval rendelkezik, biztonsági kamerákkal felszerelt. Az ipari park területén 24 órás portaszolgálattal.

A környezetében kereskedelmi és raktározási célú telephelyek, egészségügyi intézmények és lakóházak is találhatóak.

Megközelítése jó, 3,5 km-re helyezkedik el a város központjától és szintén ennyire az 5 számú főút kivezető szakaszától, ahol a Budapestre vezető autópálya, bevásárló központ és az új ELI lézerközpont is van. Busszal és villamossal is elérhető, mely az ipari park előtt áll meg.

HOZAMSZÁMÍTÁSSAL a megtérülési idő a jelenlegi kihasználtsággal 9 ÉV, de ez a kiadatlan helyiségek hasznosításával tovább csökkenthető.

További információért, engedélyezési tervekért, alaprajzokért, helyszínrajzokért, kérem keressen!